22 de desembre, 2021

BON NADAL. 22.12.21

Hola famílies,

Avui escrivim la darrera entrada d'aquest any 2021 del nostre blog per explicar-vos totes les coses que hem estat fent aquests darrers dies. L'esperit nadalenc ens ha envaït i hem aprofitat per fer algunes activitats relacionades.


Tots aquests mesos hem estat treballant de valent i ens hem iniciat en l'etapa primària amb moltes ganes i bones actituds. Ara és hora de descansar i agafar energia per a la segona avaluació.

Els darrers dies han estat una mica més complicats del que ens agradaria, però és que ja sabeu que aquest virus, que ens acompanya ja fa mesos, no entén de dates importants.




Com tenim la sort de tenir  la Cris a classe i ella és molt fan dels Playmobil vam fer una activitat amb aquestes joguines. Va portar el seu pessebre, vam repassar els personatges que hi apareixen i entre tots vam muntar-lo en un racó de la classe.



El que sí
 que us podem dir és que hem gaudit molt fent els nostres àlbums i els manuals, que us farem arribar perquè decoreu una mica més la casa.






Hem llegit, hem escrit, hem vist alguna pel·lícula, hem fet matemàtiques amb un toc nadalenc, hem cantat nadales i hem compartit desitjos per aquests dies.







I dilluns vam avançar la tradició i ja vam fer cagar el Tió, que ens va regalar una tassa d'allò més original: podem escriure-hi missatges positius i així començar el dia amb molta energia.




 Només ens cal desitjar-vos a tots un Nadal ple de salut i bons moments en família.


BON NADAL PONENT!!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.