17 de juny, 2022

COMIAT I DEURES D'ESTIU 17.06.22Estimades famílies,

Sembla mentida que ja hagin passat tantes setmanes i hàgim viscut tants moments plegats. Ens hem fet molt grans i hem après moltes coses que es poden escriure a un full, però també moltes altres que ens fan créixer com a persones.

Aquests últims dies hem acabat àlbums i hem fet les darreres feines del curs, tot combinant amb estones més de lleure que ens han ajudat a passar millor la calor.Volem aprofitar aquesta darrera entrada per compartir amb vosaltres les imatges de la sortida a Tot Circ de la setmana passada. 

Vam passar un dia genial gaudint plegats del circ i dels amics. 


Aquests darrers dies també hem estat fent una proposta creativa relacionada amb l'Objectiu General. I ens hem proposat dissenyar una vaixella d'allò més especial. Hem col·laborat així amb la resta de companys de l'escola en una exposició que hem pogut visitar per conèixer la resta de propostes. Nosaltres vam completar la nostra vaixella parant una taula i fent aliments de plastilina. Així hem acabat fent una obra d'art completa, ja som artistes contemporanis! 


El Sergi, l'Albert, la Txell, la Cris, la Jordina i la Mireia volem dir-vos que  estem molt contents d'haver compartit amb tots vosaltres aquests mesos. Heu afrontat aquest curs tan especial amb molta energia i amb un somriure.

Ens ha agradat molt poder participar dels vostres avenços com a persones i que us han fet créixer.

Esperem que tot el que us hem pogut transmetre us faci ser persones adultes amb seny, respecte per tot i per tothom, crítiques i amb bon fons. Recordeu que el més important a la vida és l'amor, ser estimat i estimar fa la vida més bonica i fàcil.

Nosaltres  ja us estimem a cadascú de vosaltres i us portarem al cor, esperem que vosaltres feu el mateix.

I això no és un adéu per sempre sinó un fins aviat mai se sap si els nostres camins es tornaran a trobar. 

Volem agrair també als vostres pares la feina feta durant aquests mesos perquè la tasca d'educar és conjunta i sense el suport de la família, res hagués estat possible.

Aprofiteu l'estiu per viure, riure i gaudir de tots els moments! Treballeu una mica i llegiu moltíssim. Ens veiem a la tornada i pels passadissos de la nostra escola. Ara la darrera informació important abans d'acomiadar-nos. 

Dins del sobre de l'informe d'avaluació final que rebreu el darrer dia, us adjuntarem un paperet amb les feines per a l'estiu.

Totes les propostes són fàcils de trobar en  botigues online o tendes especialitzades. 

Segons el que digui, el seu fill/a, haurà de fer una de les següents opcions:


OPCIÓ OBLIGATÒRIA:

Els alumnes que tinguin l'opció OBLIGATÒRIA , hauran de fer un quadern d’estiu general de Llengua Catalana, Llengua Castellana, Anglès, Matemàtiques i Coneixement del Medi on podran repassar i reforçar els diferents continguts d’aquest any.

Recordar que l’hauran de portar fet el primer dia de classe de l’any vinent! 


En cas de trobar operacions matemàtiques tradicionals, és recomanable resoldre-les utilitzant la metodologia que fem servir a l’escola.


Si tenen escrit en el paperet específicament l'opció OBLIGATÒRIA de MATEMÀTIQUES  i resolució de problemes, hauran de fer el següent quadern.


  
En cas de trobar operacions matemàtiques tradicionals, és recomanable resoldre-les utilitzant la metodologia que fem servir a l’escola.

Recordar que l’hauran de portar fet el primer dia de classe de l’any vinent!

Si tenen escrit en el paperet específicament l'opció OBLIGATÒRIA de CATALÀ  hauran de fer el següent quadern.
OPCIÓ RECOMANADA:

Els alumnes que tenen l'opció "recomanada" pensem que, per no perdre el fil, podrien fer el següent quadern:  

 

En cas de trobar operacions matemàtiques tradicionals, és recomanable resoldre-les utilitzant la metodologia que fem servir a l’escola.

RECORDEU aprofitar per llegir molt aquests mesos. 


Viviu aquest estiu amb intensitat: rieu, jugueu, balleu, viatgeu i passeu bons moments amb la família, ens veiem a la tornada amb les piles carregades i a punt per començar un nou curs. 


Una abraçada i un petó gegant.

Bon estiu famílies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.